Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Vlaio

Vlaio

VLAIO is het aanspreekpunt van de Vlaamse Overheid voor ondernemers en bedrijven. Of het nu gaat om een starter met een goed plan, iemand die doorgroeit naar een volgende stap, een innovatief idee heeft of een vraag over financiering en subsidies, VLAIO gidst hen doorheen de mogelijkheden en geven het juiste advies.

Binnen dit totaalaanbod zorgen VLAIO bedrijfsadviseurs voor diepgaand advies en begeleiding op maat van de ondernemer. Waar mogelijk brengen ze de ondernemer in contact met de juiste partners onder de Vlaamse kennisinstellingen of verwijzen door naar andere relevante partners uit het VLAIO Netwerk. Ook brengen ze op basis van hun ervaring en expertise bedrijven in contact met elkaar.