Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Stad Genk

Stad Genk

Zorgeconomie maakt deel uit van het Genkse economisch beleidsplan, via de ontwikkeling van specifieke campussen zoals ZOL, welzijnscampus, Menos, maar ook via integratie van zorg in andere economische actiestrategieën. Vanuit het creatieve economische luik van C-mine zijn diverse projecten interessant voor de proeftuin: MIC Vlaanderen met een accent op e-health, uitbouw van serious gaming met interessante perspectieven voor de ontwikkeling van zorgtools, de uitbouw van het fablab door de MAD-faculty waar prototypes kunnen ontwikkeld worden, Humin als coach in human centered design, Design Hub Limburg met een accent op design voor zorg, de MAD-faculty met een focus op social spaces. De stad Genk bewaakt dat de proeftuin de link naar de beleidsvisie omtrent zorg in de regio Genk behoudt.