Home >> Slovenian Innovation Hub

Slovenian Innovation Hub

De Sloveense innovatiehub (SIH) fungeert als de European Economic Interest Grouping, die academische excellentie en creatieve geesten verbindt voor innovatieve ideeën in het bedrijfsleven, de wetenschap en de Sloveense samenleving. Het ondersteunt doorbraaktechnologieën, levert middelen en creëert een noodzakelijke kritische massa voor het aanpakken van wereldwijde uitdagingen.

Slovenië is een sterke innovator op Europees niveau. De sterke punten zijn hoogopgeleide, getalenteerde en creatieve mensen, stabiele investeringen in onderzoek en ontwikkeling en een innovatievriendelijke omgeving met hoge kwaliteit van leven.

Partners in de Sloveense Innovation Hub uit de academische wereld, het bedrijfsleven, onderzoek, de publieke sector, NGO's co-creëren state-of-the-art bedrijfsmodellen, werken samen met experts van wereldklasse en helpen bij het vinden van de meest geschikte onderzoeks-, zakelijke of financiële partners over de hele wereld. Hierdoor kunnen 'Multihelix'-leden van de SIH uitstekende research, technologische en zakelijke vooruitgang nastreven.

The Hub is een vereniging van ambitieuze, slimme en bekwame spelers die hun competenties verder willen ontwikkelen door best practices, wereldwijde netwerken te delen, voortdurend te leren en nieuwe horizonten te ontdekken. Het doel van onze leden is om langdurig succes te behalen met hun professionele omgeving en Slovenië, Europa en wereldwijde samenlevingen vooruit te helpen met nieuwe ontdekkingen, producten, diensten en geavanceerde technologieën op vele gebieden en disciplines, waaronder in de geneeskunde en de gezondheidszorg.