Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> SCA/ TENA

SCA/ TENA

SCA is een toonaangevend en wereldwijd bedrijf van hygiëne producten dat producten voor persoonlijke verzorging, weefsel, papierproducten en massief houten producten ontwikkelt. De verkoop vindt plaats in ongeveer 100 landen. SCA heeft vele bekende merken, waaronder de wereldwijde merken TENA en Tork . SCA is vertegenwoordigd in België binnen Persoonlijke verzorging met Libero luiers, Libresse femine verzorgingsproducten en TENA incontinentieproducten. SCA is vertegenwoordigd in België binnen Tissue met Tempo zakdoeken en tissues, Edet toiletpapier & hygiëne wc doekjes, Plenty keukenpapier en de Plenty Easypull dispenser evenals Tork hygiëneproducten. SCA heeft een weefsel fabriek in Stembert en een marketing & sales-kantoor in Diegem.