Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Project >> CrossCare

CrossCare

Stimuleert, ondersteunt en versnelt innovaties in de zorg

Het project CrossCare stimuleert, ondersteunt en versnelt innovaties in de zorg. CrossCare draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van zorginnovaties (product, dienst, concept) door het aanbieden van een grensoverschrijdende proeftuinomgevingen. Zes zorgproeftuinen in Vlaanderen en Nederland ondersteunen bedrijven en ondernemers in het beter laten aansluiten van innovaties op eindgebruikers en de markt. Het project beschikt over een fonds waarmee innovatieprojecten kunnen worden ondersteund.

CrossCare biedt een toegankelijke weg naar het realiseren van jouw zorginnovatie op grotere schaal. CrossCare is een grensoverschrijdend project van Interreg Vlaanderen-Nederland en ondersteunt zowel op praktisch als financieel gebied. Doordat CrossCare beschikt over 6 zorgproeftuinen in Vlaanderen en Nederland, kunnen zorginnovaties getest en doorontwikkeld worden door eindgebruikers in allerlei doelgroepen. Vergroot jouw markt tot over de landsgrenzen, test jouw product of dienst in een zorgproeftuin en maak gebruik van het fonds dat Cross Care biedt!

 

Projectdetails

Looptijd: 
april 2016 – maart 2021
Partners: 
Happy aging, Licalab, Innovage, Slimmer Leven 2020, Care Innovation Center, Expertisecentrum Innovatieve Zorg & Technologie, IMEC