Home >> Nieuws >> Sleep jij één van de vijf Belfius Smart Belgium Awards in de wacht?

Sleep jij één van de vijf Belfius Smart Belgium Awards in de wacht?

Datum: 
19 oktober 2018

De Smart Belgium Awards 2017 waren met niet minder dan 233 inzendingen en een wervelend slotevent een groot succes. Laat je inspireren door de winnaars van vorige editie. We zetten ze nog eens rond de tafel. En deze editie schakelen we nog een versnelling hoger. Laat ons samen tonen dat België klaar is voor de uitdagingen van vandaag en morgen en neem deel aan de Smart Belgium Awards 2018: de zoektocht naar vernieuwende projecten die maatschappelijke uitdagingen slim aanpakken. Kortom, laat ons verder bouwen aan de oplossingen van morgen! Dien hier je ‘smart’ project in voor 15 november!

De Smart Belgium Awards 2018 spelen zich af binnen 8 domeinen die onze samenleving klaarmaken voor de toekomst. Voor ons is een project pas ‘smart’ als het innoveert binnen één of meerdere van deze domeinen. Meer gedetailleerde info over deze 8 domeinen leest u in het wedstrijdreglement.

Gezondheid & Preventie

Welke technologieën maken de zorgsector futureproof? Hoe verzoenen we kwaliteit met kost? Innovatie en preventie drukken hun stempel op de toekomst van onze zorg. Op welke manier werkt uw organisatie daaraan mee?

Wie kan een Smart Belgium Award winnen?

De Smart Belgium Awards richten zich naar bedrijven, start-ups / scale-ups, lokale overheden, OCMW’s, intercommunales, onderzoeksinstellingen, zorginstellingen, scholen en ngo’s die op een slimme manier een antwoord geven op de uitdagingen van morgen. Inschrijven kan uiterlijk tot 15 november 2018 middernacht.

Benieuwd of je in aanmerking komt? Lees er hier meer over en waag jouw kans!