Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Nieuws >> Nieuwe call staat open voor Health RampUp IV - Intensief bootcamp voor HealthTech start-ups

Nieuwe call staat open voor Health RampUp IV - Intensief bootcamp voor HealthTech start-ups

Datum: 
19 juni 2018


De nieuwe oproep voor Health RampUp IV staat nu open!

 

Health RampUp is een bootcamp voor HealthTech start-ups. In een programma van 4 maanden wordt jouw business idee – samen met ervaren ondernemers en domeinexperten – klaargestoomd voor ophaling van je eerste startkapitaal.

Na drie succesvolle edities, kan je nu inschrijven voor Health RampUp IV.

Dit programma is gericht op elke starter, met een beginnend innovatief HealthTech idee, die toe is aan een volgende stap. Het programma is gebouwd rond 5 thema’s (opportunity, design, plan, build en pitch) en bereidt de start-up voor op investeringsgesprekken.

Health RampUp is de ideale voorbereiding voor het indienen bij istart.

 

  • Ben je geïnteresseerd?  Download hier het programma en kom alles te weten over Health RampUp.
  • Helemaal overtuigd en klaar om ondergedompeld te worden?  Klik hier om je in te schrijven.  Registreren kan nog tot zondag 9 september 23u59.  Zeker doen!

Twijfel je nog? Beluister hier de testimonial van Pieter van E-sence. Hij heeft samen met zijn collega's deelgenomen aan Health RampUp.

Health RampUp is een organisatie van BlueHealth Innovation Center.