Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Nieuws >> Kennis in Limburg: één portaal voor al jouw vragen!

Kennis in Limburg: één portaal voor al jouw vragen!

Datum: 
8 november 2017

De Limburgse kennisinstellingen (UHasselt, PXL, UCLL, KU Leuven Diepenbeek) slaan - in het project ‘Sectorinnovatie schakelfunctie’- de handen in elkaar. Met dit project willen ze bedrijven motiveren om samen te werken en willen ze hen wegwijs maken in de samenwerkingsmogelijkheden en de aangeboden expertise binnen deze kennisinstellingen. Als bedrijf kan je dus aankloppen bij een sterk netwerk van ervaren business developers met sectorspecifieke kennis, waaronder ook life sciences & healthcare. Zij kunnen jou wegwijs maken en optimaal doorverwijzen naar de juiste expert binnen de kennisinstellingen. Via het portaal www.kennis-in-limburg.net kan je met één klik jouw vraag aan de contactpersoon binnen uw domein stellen en een overzicht van de kennis raadplegen.

Vind jouw weg in de kennis in Limburg en stel hier alvast jouw vraag!

 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door steun (480.000 euro)
vanuit VLAIO (steun EFRO en HERMES) en Provincie Limburg.