Home >> Nieuws >> Imec Livinglabs-team lanceert "maakdatmee": meemakers testen digitale technologie in Vlaanderen.

Imec Livinglabs-team lanceert "maakdatmee": meemakers testen digitale technologie in Vlaanderen.

Datum: 
22 oktober 2018

Meemakers testen digitale technologie in Vlaanderen, vooraleer het naar de markt gaat. Zodat hypotheses en prototypes op de tekentafel niet zonder gebruikersfeedback op de keukentafel belanden. Zo innoveren we samen beter en sneller. Want wie anders dan echte gebruikers kunnen een beter inzicht geven over wat werkt en wat niet?

Wil jij betrokken worden bij technologie en innovatie? Wil je innoveren met digitale of nano-technologie? Het merendeel van de innovaties faalt omdat het te weinig inspeelt op de noden van gebruikers. Laat het daarom testen door onze meemakers - en maak het beter!

Imec heeft de expertise, tools, infrastructuur en technologie om je innovatie te versnellen en kans op succes te verhogen. Om succesvol te innoveren moet je 3 grote uitdagingen overkomen.

Ten eerste moet je het potentieel van nieuwe technologieën ontdekken en de juiste opportuniteiten selecteren. En hoe vroeger, hoe beter, want de markt wacht niet en verandert razend snel.
Ten tweede moet je de ideeën kunnen vertalen in prototypes en reële producten en diensten. Anders blijft het bij dromen.
Als laatste uitdaging moet je innovatie maximaal inspelen op de echte noden in de markt om de waarde voor gebruikers en het marktpotentieel van jouw innovatie te maximaliseren.

Imec kan je helpen in elke fase van de innovatie. Met Maakdatmee spelen we heel specifiek in op de derde uitdaging. Test samen met onze meemakers jouw concepten en innovatie buiten het lab in een real-life setting.

Lees er alles over op de website van Maak dat mee & wordt meemaker!

------------------------------------------------------------------

Het Livinglabs-team maakt deel uit van imec, het toonaangevende onderzoekscentrum voor nano-elektronica en digitale technologieën, gevestigd in Leuven. Imec is een vertrouwde partner voor bedrijven, startups en de academische wereld en brengt briljante geesten van over de hele wereld samen in een creatieve en stimulerende omgeving.