Home >> Nieuws >> Happy Aging zoekt een Project Manager Zorgproeftuin

Happy Aging zoekt een Project Manager Zorgproeftuin

Datum: 
9 juli 2019

Happy Aging is een community bestaande uit een 100-tal bedrijven, zorgorganisaties, kennisinstellingen, beleidsmakers, eindgebruikers en internationale partners (www.happyaging.be). Via diverse projecten en activiteiten zetten we sterk in op co-creatie, innovatie, kennisdisseminatie en business development. Onze werking vindt plaats vanuit de Limburgse health & care incubator BioVille op de Universitaire campus in Diepenbeek (www.bioville.be).

Versnelling van innovatie, met een focus op de ouderenzorg en gezond ouder worden, realiseert Happy Aging onder meer via haar zorgproeftuin of living lab. In de zorgproeftuin werkt Happy Aging samen met hogescholen, universiteiten, zorginstellingen en bedrijven om innovaties met eindgebruikers in de praktijk te testen. Via de proeftuinwerking biedt Happy Aging een interactieve real-life testomgeving aan voor bedrijven en (zorg)organisaties die een vernieuwend antwoord willen bieden op huidige en toekomstige noden van ouderen en zorgprofessionals.

Om onze werking te versterken zijn we op zoek naar een projectmanager.

Lees hier de volledige vacature.

 

Taakinhoud

  • Je rekruteert (inclusief het uitbouwen en onderhouden van de database), begeleidt en volgt de eindgebruikers op.
  • Je verduidelijkt de vragen van de projectpartners (bedrijven, onderzoekers,…) en zoekt/selecteert de eindgebruikers (ouderen, zorgprofessionals, mantelzorgers).
  • Je bent betrokken bij het werven van innovatieopdrachten en het aanvragen van innovatieprojecten. Je maakt offertes op en werkt projectvoorstellen uit.
  • Je stelt een onderzoeksprotocol en vragenlijsten op. Je bevraagt potentiële eindgebruikers via o.a. co-creatiesessies en focusgroepen en analyseert de data om antwoorden te bieden op de vragen van de projectpartners.
  • Je biedt ondersteuning bij de organisatie van diverse activiteiten en events.

Profiel

  • Je hebt aantoonbare ervaring in project- en procesmanagement en hebt kennis van kwalitatief en kwantitatief innovatieonderzoek.
  • Je bent flexibel, ‘hands on’ en een aangename gesprekspartner voor actoren uit zorg en welzijn, start-ups, ondernemingen en kennisinstellingen. Je kunt je gemakkelijk verplaatsen doorheen Vlaanderen.
  • Je bent een verbinder en communiceert op een open en enthousiasmerende wijze, hoofdzakelijk in het Nederlands, maar vaak ook in het Engels. Je bent organisatorisch sterk en resultaatgericht.
  • Ervaring in het aanvragen van Vlaamse en Europese projectfinancieringen en/of in het binnenhalen van opdrachten bij bedrijven is een extra troef.

Aanbod
We bieden een aanstelling van 1 jaar in een dynamisch team aan met een mogelijkheid tot verlenging mits positieve evaluatie.

Selectieprocedure 
Voorselectie op basis van motivatiebrief en curriculum vitae. Selectiegesprek(ken) en uitwerking van een casus voor geselecteerde kandidaten.

Kandidaatstelling 
Je kan solliciteren door jouw motivatiebrief met curriculum vitae te richten aan Happy Aging, nl. info@happyaging.be.

Bijkomende inlichtingen 
Voor inhoudelijke informatie over deze functie en vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Bianca Ceccarelli: 0475 28 75 95, bianca.ceccarelli@happyaging.be.