Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Nieuws >> Happy Aging erkend als dienstverlener KMO portefeuille

Happy Aging erkend als dienstverlener KMO portefeuille

Datum: 
12 maart 2018

Happy Aging is vanaf nu erkend als dienstverlener advies en opleiding voor de KMO portefeuille

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren, zoals opleidingen en adviesdiensten. Zo geniet je als ondernemer van financiële steun bij opleidingen of diensten van Happy Aging, zoals een co-creatie sessie met onze proeftuin.

 • Voor wie?
  Kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen
 • Voor wat?
  Opleiding en advies
 • Bedrag
  € 10.000 voor kleine ondernemingen of € 15.000 voor middelgrote ondernemingen

 

Concreet:

 • een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 40 procent steun genieten via de KMO-portefeuille. U ontvangt maximaal 10.000 euro steun per jaar.
 • een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 30 procent steun genieten via de KMO-portefeuille. U ontvangt maximaal 15.000 euro steun per jaar.

Via deze link lees je meer informatie over de KMO portefeuille en kan je als onderneming jouw subsidie aanvragen.

 

Heb je nog vragen? Of wil je meer weten over de mogelijkheden via Happy Aging? Neem dan via deze link contact op met het Happy Aging team.