Home >> Nieuws >> Entusia in zee met My Add On

Entusia in zee met My Add On

Datum: 
12 maart 2019

Hans Versmissen van Entusia sluit een samenwerking met Marie Van den Broeck van My Add On. Entusia brengt slips op de markt voor mensen met licht urineverlies. My Add On produceert hippe handvaten voor krukken. Samen willen ze internationaal doorbreken met innovatieve producten in de zorgsector.

Het gaat goed met Entusia, ooit nog Starter van de Week op Made in Kempen. Sinds de start van het bedrijf in 2016 verkocht Hans Versmissen al zo’n 15.000 slips die zijn uitgerust met een vochtabsorberende pad. Aanvankelijk kwam hij op de markt met een vrouwenmodel en later een versie voor mannen, want daar blijkt het probleem rond urineverlies ook te bestaan. “Nu komt er ook veel vraag naar een kinderslip en daarvoor maken we momenteel prototypes”, vertelt de 35-jarige ondernemer.

Internationaal schalen
Hans botste gaandeweg op zijn grenzen en leerde Marie Van den Broeck kennen, oprichtster van My Add On. Zij ontwikkelde de MySleeve, een hip accessoire dat je over de handvatten van krukken bevestigt en pijnlijke handen voorkomt. Door een magneet raap je een gevallen kruk ook makkelijk weer op.

“We hebben nu een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor een periode van 1 jaar”, legt Hans Versmissen uit. “Marie is industrieel ontwerper en zal zich toeleggen op de ontwikkeling van innovatieve producten voor de zorgsector, samen met de marketing. Ik richt mij op de sales en het financiële. We zijn zeer complementair en zitten op dezelfde golflengte. Ik kan nu focussen op internationaal schalen.”

De twee beschouwen de samenwerking als een proefperiode om nadien over te gaan tot een fusie tussen Entusia en My Add On.

Bron: Made in Kempen