Home >> Nieuws >> Aperitieven met Happy Aging en Triamant

Aperitieven met Happy Aging en Triamant

Datum: 
15 januari 2018

Op 15 Januari bezochten de Happy Aging Experten het innovatief woon-zorg concept Triamant te Velm. 
Na een hartelijk ontvangst vertrokken de Happy Aging Experten op rondleiding door de Triamant site in de Haspengouw. De site beschikt over serviceflats, woonzorgkamers en een zee aan faciliteiten. Er is zelfs een heus hotel, waar je ook met een zorgnood terecht kunt en een zwembad waar je wekelijks de kinderen van de lokale basisschool tegenkomt!

Uniek aan de Triamant omgeving is de focus op ´Leven´: zo lang mogelijk, zo gezond mogelijk leven zoals jij dat wenst. 
Dat is pas Happy Aging!

We keken samen terug op een geslaagd 2017 waarin we 26 keer bijeenkwamen en we uitgroeiden tot een groep van 520 Happy Aging Experten. Maar... we blikten ook vooruit naar 2018 en de nieuwe thema´s die we dit jaar aansnijden. Om een tipje van de sluier op te lichten: projecten rond slaap apneu, mobiliteit en dementie staan op onze kalender.

Prof. Raf Meesen van de vakgroep Revalidatiewetenschappen aan de Universiteit Hasselt deed de eerste oproep van dit jaar. Hij zoekt samen met zijn onderzoeksgroep mensen tussen 65 en 80 die willen deelnemen aan een onderzoek naar het functioneren van de hersenen tijdens taken waarbij je 2 handen tegelijkertijd moet gebruiken. Meer weten? Neem contact op met Judith via judith.urlings@uhasselt.be of via 011/286906

We sloten af met een hapje, drankje, en toost op 2018 in de prachtige Brasserie L’o De Vie

Dank voor jullie enthousiaste deelname! Hopelijk tot binnenkort!