Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Nieuws >> AAL call 2019: “Sustainable Smart Solutions for Ageing well”

AAL call 2019: “Sustainable Smart Solutions for Ageing well”

Datum: 
5 februari 2019

AAL Call 2019 is onderdeel van de 'Active & Assisted Living Programme (AAL Programme)' dat in mei 2014 werd goedgekeurd door het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie. Als onderdeel van het werkprogramma werd een nieuwe call gelanceerd: “Sustainable Smart Solutions for Ageing well”.

 

Het doel van deze call is om innovatieve, transnationale en multidisciplinaire samenwerkingsprojecten op te starten.

  1. De AAL Call 2019 is open voor ICT-oplossingen in ontwikkeling die zich richten op één van de toepassingsgebieden van AAL*. De oplossingen moeten ingebed zijn in de strategie van de deelnemende eindgebruikersorganisatie, dienstverleners en partnerbedrijven.
  2. Deze call laat een bredere scope, grootte en duur van het project toe

* De AAL domeinen bestaan uit oplossing voor actief leven, zoals werk & opleiding, voor vitaliteit & vaardigheden, in vrije tijd & cultuur, voor informatie & communicatie, alsook voor begeleid wonen, zoals in gezondheid & zorg, wonen & bouwen, mobiliteit & transport, veiligheid & beveiliging.

Samenwerkingsprojecten moeten een duidelijk stap naar de markt en toegevoegde waarde tonen voor verschillende soorten eindgebruikers. 

Benieuwd of jij in aanmerking komt? Ontdek er hier alles over en dien jouw aanvraag in.