Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Monacell

Monacell

MonaCell ontwikkelt op basis van wetenschappelijk onderzoek innovatieve en klinisch gevalideerde probiotica en nutraceuticals voor humane en veterinaire toepassingen. De producten van MonaCell zijn gericht op de preventie van ziekten en de verbetering van het algemene metabolisme en de conditie van de gebruiker.

MonaCell heeft via in vitro celcultuur experimenten en in vivo dierproeven aangetoond dat haar lead compound, Mona001, het metabolisme in stresssituaties aanzienlijk kan verbeteren door anti-inflammatoire mechanismen te activeren. In diermodellen resulteert dit mechanisme in een aantal positieve effecten zoals een verbeterde groei, vruchtbaarheid en resistentie tegen infectie en ontsteking.