Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Mobile Health Unit

Mobile Health Unit

De Mobile Health Unit (MHU) is een expertisecentrum in het domein van mobiele gezondheidstoepassingen en is een initiatief vanuit de Universiteit Hasselt en de twee grootste ziekenhuizen in Belgisch Limburg: het Jessa Ziekenhuis (Hasselt) en het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL, Genk). De MHU combineert academische kennis met klinische expertise om de gezondheidszorg en het algemeen welzijn te verbeteren via onderzoek, opleiding, innovatie en promotie van mobiele gezondheidstoepassingen. Als een multidisciplinair team van professionele zorgverleners en onderzoekers focust de MHU op het vinden van praktische en evidence-based mHealth oplossingen voor de huidige uitdagingen in de zorg. Samen met alle andere stakeholders werken ze naar de  implementatie en terugbetaling van mhealth toepassingen in België.