Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Jessa vzw

Jessa vzw

Het Jessa Ziekenhuis is een supraregionaal referentieziekenhuis met 981 erkende bedden en 220 dagplaatsen, verspreid over vier campussen: campus Virga Jesse, campus Salvator en de logistieke campus Ekkelgarden in Hasselt en campus St.-Ursula in Herk-de-Stad. Naast alle klassieke medische specialismen die in de meeste ziekenhuizen worden aangeboden, biedt het ziekenhuis ook een heel aantal hooggespecialiseerde, topklinische diensten en subspecialisaties, die niet in elk ziekenhuis worden aangeboden. Meestal gaat het hierbij om behandelingen waarvoor geavanceerde apparatuur, bijzondere voorzieningen en/of specifieke deskundigheid nodig zijn, zoals o.a. minimaal invasieve cardiochirurgie, hematologie (incl steriele kamers), borstkliniek, infectieziekten & immuniteit, revalidatie, … Wij willen warme zorg bieden aan onze patiënt en zijn familie en hen actief betrekken zowel in het zorgproces als in het beleid van onze organisatie.