Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Jessa

Jessa

Het Jessa Ziekenhuis biedt als supraregionaal referentieziekenhuis een ruim aanbod van innovatieve & hoogkwalitatieve geneeskunde en patiëntenzorg aan. Wij willen warme zorg bieden aan onze patiënt en zijn familie en hen actief betrekken zowel in het individuele zorgtraject als in het beleid van het ziekenhuis. De ziekenhuizen ZOL Genk en Jessa Hasselt wensen via de proeftuin hun rol op te nemen in de versterking van het zorglandschap in Limburg. Als grotere ziekenhuizen in de regio nemen zij een verantwoordelijkheid op in strategische projecten die ten goede komen aan de kwaliteit van de gezondheidszorg in de regio (vb ontwikkeling van Hospilim, uitbouw van het Limburg Clinical Research Programme). In dat perspectief hebben ze ook reeds initiatieven ontwikkeld voor de ontwikkeling van nieuwe innovaties in het domein van de telemonitoring en lagen ze mee aan de basis van de uitbouw van een Mobile Health Unit samen met UHasselt. Ze wensen hun kennis en expertise rond ouderenzorg mee in te zetten.