Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> EIT Health

EIT Health

EIT Health is een consortium van meer dan 50 kern partners en 90 geassocieerde partners van toonaangevende bedrijven, onderzoekscentra en universiteiten uit de 14 EU-landen. EIT Health werd aangewezen als een EIT Knowledge and Innovation Community (KIC) door de EIT raad van bestuur op 9 december 2014.

Doel en impact

Het doel van EIT Health is een bijdrage te leveren aan het vergroten van het concurrentievermogen van de Europese industrie, het verbeteren van de kwaliteit van het leven van de Europese burgers en de duurzaamheid van de gezondheidszorg.

EIT Health bevordert ondernemerschap en innoveert in gezond leven en actief ouder worden, met het doel om de kwaliteit van leven en gezondheidszorg in Europa te verbeteren.

EIT Health ontwikkelt talenten, drijft innovatieve business ideeën naar voren en verhoogt de mondiale concurrentiepositie van de Europese industrie door middel van drie belangrijke programma's wat een levendig ecosysteem zal bieden voor toekomstige ondernemers, academici en bedrijven.