Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Cubigo

Cubigo

Cubigo is een mobiel platform met allerlei toepassingen en diensten dat ervoor zorgt dat mensen op een comfortabele manier in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. De verschillende toepassingen kunnen op maat van de gebruiker worden geactiveerd en zijn onder te verdelen in: sociale contacten (videobellen, berichten sturen, kalenders delen, enz.), comfortdiensten (maaltijden bestellen, taxidienst, boodschappen doen, enz.) en zorg & veiligheid (personenalarmering, telemonitoring, domotica, enz.). Ook worden er pakketten aangereikt aan de andere actoren in het ecosysteem: mantelzorgers, zorgverleners en leveranciers van producten en diensten. Cubigo wilt de zelfstandigheid bevorderen door eenvoudige tools aan te reiken om de regie in eigen handen te kunnen nemen. Dit draagt bij tot beter betaalbare en efficiëntere gezondheidszorg, waarbij de cliënt centraal staat en een actieve rol opneemt.