Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Breath Unlimited

Breath Unlimited

Breath Unlimited geeft de O2CHAIR, de ademstoel die rust brengt en energie geeft een waardevolle plek in het kader van gezond en gelukkig ouder worden.

Het unieke all-in-one adem/zuurstofstoel concept combineert ... hartcoherentie ademhaling, nul-zwaartekracht positie, wiegbeweging, biomechanische druk in de rug, rugverwarming, ontspannende muziek en toevoer van gezuiverde lucht verrijkt met zuurstof.
 
Hierdoor worden verschillende ontspanningstechnieken aangereikt in één pakket waardoor het lichaam, hart en brein in combinatie met een gestuurde ademhaling snel tot diepe ontspanning komen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat PowerNaps doeltreffend zijn en een weldaad zijn voor lichaam en geest dat bij 10 minuten tot meer dan 6 uur nawerkt.