Home >> Activiteit >> Limburg Leads
15-16
May
Maastricht

Limburg Leads

Praktische informatie

Organisator
Limburg Leads
Adres
MECC Forum 100 6229 GV Maastricht - Maastricht (Nederland)


Op 15 en 16 mei 2019 is MECC Maastricht het epicentrum van de Limburgse economie. Niet alleen is het de plek om like-minded peers uit de Euregio te ontmoeten, maar ook is het twee dagen lang dé kennishub rond actuele thema’s zoals circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, health en talent.

De Euregio is een groeiende en krachtige unieke regio met succesvolle ondernemers en zakelijk potentieel. Maar waar bevinden deze ondernemers zich? En hoe gaan deze ondernemers en bestuurders om met actuele thema’s die jezelf bezighouden? Daarom brengt Limburg Leads leiders en ondernemers samen. En zorgt met dit zakelijk platform dat verbindingen en waardevolle ontmoetingen voor elke ondernemer makkelijk te realiseren zijn. Want in digitale tijden draait het nog altijd om face–to–face ontmoetingen tussen de juiste mensen.

imburg Leads neemt ‘de lead’ en faciliteert, maar ú maakt het succes. Twee dagen lang ontvangen wij ondernemers en vakexperts die elkaar kunnen versterken en elkaars succes én het succes van de Euregio kunnen vergroten. Wij leggen de bal voor het doel, aan u de eer om te scoren.

Ontdek hier het programma en schrijf je in.

Andere activiteiten

12
Dec
Organisator
Happy Aging - OptiHealth
Locatie
- Lommel
06
Dec
Organisator
In4care
Locatie
- Antwerpen
02
Dec
Organisator
BHIC, Happy Aging, BioVille, Mobile Health Unit, In4care en ING.
Locatie
- Genk
Alle activiteiten