Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Activiteit >> Health & Care - dé vakbeurs voor de zorgsector
24-26
Apr
Gent

Health & Care - dé vakbeurs voor de zorgsector

Praktische informatie

Organisator
Health & Care
Adres
Flanders Expo Gent - Gent (België)

Wat is HEALTH&CARE?

De vakbeurs HEALTH&CARE is dé ontmoetingsplaats voor de Belgische zorgsector.

HEALTH&CARE is hét platform voor de zorgsector die de 3 belangrijkste actoren samenbrengt: zorgindustrie, zorgprofessionals en de overheid.

Voor zijn eerste editie in 2016 kon de organisatie meteen uitpakken met een sterk contentprogramma. Naast een 30-tal geaccrediteerde seminaries rond zeer uiteenlopende actuele thema’s, stonden er ook sterke topsprekers op de agenda: o.a. Minister Jo Vandeurzen, Rector Anne De Paepe, Piet Vanthemsche (Voorzitter Wit-Gele Kruis), Jeff Gravenhorst (CEO ISS) en Leo Bormans (auteur en inspirator).

Aan inhoud geen gebrek, maar er was ook zeker ruimte voor ‘beleving’. Dankzij de bouw van drie zorgervaringskamers (woonzorg-, ziekenhuis- en huiskamer) konden bezoekers de zorg beleven in een realistische omgeving, met al hun zintuigen.  Op de laatste dag was er de uitreiking van de HEALTH&CARE-awards. Hiermee wou de organisatie nieuwigheden in de kijker plaatsen, creativiteit aanmoedigen, doordachte architectuur de aandacht geven die het verdient en gastvrijheid belonen. Een onafhankelijke jury koos de vakprijs en de bezoekers beslisten tijdens de beurs wie de publieksprijs verdiende.

HEALTH&CARE kan enerzijds rekenen op de steun van de overheid, Flanders’ Care en anderzijds ook van de academische wereld (UGent en VIVES Hogeschool en KU Leuven). Ook de belangrijkste beroepsverenigingen uit de zorgsector zetten hun schouders mee onder HEALTH&CARE: Zorgnet-Icuro, de Belgische Vereniging van Ziekenhuis directeurs, HFDV, VTDV, VSDV, VVAV.

Kortom, de sleutelbegrippen van hét platform voor de zorgsector zijn innoveren, ontmoeten en inspireren.

HEALTH&CARE gaat door van 24 t.e.m. 26 april 2018 in Flanders Expo Gent en wordt meer dan ooit dé ontmoetingsplaats voor de zorgsector. Meer informatie over het seminarieprogramma, deelnemende exposanten en hoe registreren vindt u op de website van Health & Care.

Happy Aging ontmoeten op dit event? Dat kan! 
Neem gerust contact met ons op.

Andere activiteiten

27-30
Mar
Organisator
VKW Limburg
Locatie
- -
14
Feb
Organisator
Innovation for Health
Locatie
- Rotterdam
23
Jan
Organisator
Blue Health Innovation Center
Locatie
- Genk
Alle activiteiten