Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Activ84Health

Activ84Health

Het Activ84Health platform (spreek uit: Activate-for-health) opent een raam naar de buitenwereld doordat de gebruiker het gevoel van buiten fietsen kan herbeleven vanuit een veilige omgeving. Elke gebruiker krijgt een gepersonaliseerde ervaring die aangepast is aan zijn of haar eigen noden, motivatie en capaciteiten. Selecteer gewoon een straat op een kaart, begin te trappen, en geniet vanop een hometrainer van de visuele ervaring van het fietsen doorheen de herinneringen uit je verleden. Aan elk kruispunt kan je zelf kiezen waar je naartoe wil.

Ontdek zelf hoe ons platform mensen motiveert om een meer actieve periode uit hun leven te herbeleven, en gemotiveerd aan hun eigen fysieke en mentale gezondheid te werken.