Happy Aging

Happy Aging is een community voor én door ouderen. Samen met bedrijven, zorgorganisaties, kennisinstellingen, beleidsmakers en (inter)nationale partners geven wij een stevige boost aan innovaties die leiden tot meer ondernemerschap en meer kwalitatieve zorg. In onze unieke proeftuin stellen we de eindgebruiker centraal en testen we allerlei producten en diensten in ‘real life’.

Ontdek alles over Happy Aging 

Happy Aging Day 2017

Innovatie troef op de tweede editie van Happy Aging Day 2017. Lees het verslag

 

Onze community bestaat uit

members

Members

Ben jij een bedrijf, zorgorganisatie, kennisinstelling of beleidsmaker met focus op aging?

Wil je nieuwe trends en ideeën verkennen, in onze Happy Aging proeftuin testen of jouw innovatie vermarktbaar is en popel je om inspirerende activiteiten bij te wonen? Word dan snel Happy Aging Member.

 

Happy Aging Member
People

Experts

Ben jij een nieuwsgierige vijftigplusser of een gedreven mantelzorger? Wil je jouw ervaringen en inzichten over innovaties in de gezondheidszorg delen en gebruiksvriendelijke producten en diensten testen? Dan ben je bij Happy Aging aan het juiste adres. Al 300 vijftigplussers en 950 mantelzorgers/zorgverleners maken deel uit van onze proeftuin de ‘Happy Aging Experts’, hier wil jij toch ook graag deel van uitmaken?

partners

Partners

Geloof jij in de veelbelovende toekomst van alles wat te maken heeft met aging? Kan je een meerwaarde bieden voor ons internationale netwerk? Aarzel niet en ontdek vandaag hoe je Happy Aging Partner wordt.

In de kijker

Happy Aging plant vlag in Silicon Valley

Happy Aging bouwt aan een internationaal ecosysteem om gebruiksgerichte innovaties te versnellen. De Aging2.0 conferentie in Silicon Valley is dé referentie voor alles wat te maken heeft met aging … en daar kunnen we uiteraard niet ontbreken!

Samen met meer dan 20 Happy Aging Members stapten we afgelopen zaterdag het vliegtuig op, klaar voor een week vol inspiratie.