Happy Aging

Happy Aging is een community voor én door ouderen.

Samen met bedrijven, zorgorganisaties, kennisinstellingen, beleidsmakers en (inter)nationale partners geven wij een stevige boost aan innovaties die leiden tot meer ondernemerschap en meer kwalitatieve zorg. In onze unieke proeftuin stellen we de eindgebruiker centraal en testen we allerlei producten en diensten in ‘real life’.

Leer meer over Happy Aging

Wil jij de Happy Aging Community in leven? Kom naar Happy Aging On Tour bij het Wit-Gele Kruis Limburg op 13 december 2018

Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Onze community bestaat uit

members

Members

Ben jij een bedrijf, zorgorganisatie, kennisinstelling of beleidsmaker met focus op aging?

Wil je nieuwe trends en ideeën verkennen, in onze Happy Aging proeftuin testen of jouw innovatie vermarktbaar is en popel je om inspirerende activiteiten bij te wonen? Word dan snel Happy Aging Member.

 

Happy Aging Member
People

Experts

Ben jij een nieuwsgierige vijftigplusser of gedreven mantelzorger? Wil je met jouw ervaringen en inzichten innovaties in de gezondheidszorg vooruit helpen? Dan ben je bij Happy Aging aan het juiste adres. 

Onze levende community van Happy Aging Experten bestaat uit 50+ers, mantelzorgers en zorgprofessionals. Happy Aging betrekt deze community in ontwikkelingen van innovatieve producten en diensten. Waarom? Omdat wij denken dat innovaties enkel een succes kunnen worden, wanneer ze aansluiten bij de wensen, noden en kennis van de gebruiker. En wie is er immers meer een Expert in ouder worden dan u als 50+er? 

 

partners

Partners

Geloof jij in de veelbelovende toekomst van alles wat te maken heeft met aging? Kan je een meerwaarde bieden voor ons internationale netwerk? Aarzel niet en ontdek vandaag hoe je Happy Aging Partner wordt.